#30 – Jana Bilíková

Nebudeme chodit kolem horké kaše… tento rozhovor byl prostě o jídle a cestování. Takže spoiler alert: dostanete hlad a budete chtít někam odletět, takže si ho pusťte, až budete zrovna svačit v taxíku cestou na letiště.

Naše pozvání přijala kreativní šéfkuchařka restaurací Ambiente – Jana Bilíková. Janča má za sebou celou řadu neuvěřitelných stáží v těch nejlepších restauracích z celého světa a tak jsme si mohli opravdu důkladně udělat hlad. Povídali jsme si o tom jak začínala a proč dokončovala práva, když věděla, že se jim nechce věnovat, o energii v kuchyni, jak přemýšlí nad novým jídlem, o Tomášovi Karpíškovi a restauracích Ambiente, o hodnotě Michellinského ocenění, výrazných osobnostech v gastronomii, Novém Zélandu a Izraeli… Prostě jsme tlachali u vína.

Další perfektní rozhovor. Moc nás to bavilo a jsme si jistí, že bude bavit i vás… Tak na zdraví a dobrou chuť.
⁣⁣⁣

🎧 | SLEDUJTE NÁS
Instagram: https://instagram.com/brocastcz/⁣⁣⁣
YouTube: https://www.youtube.com/c/brocast⁣⁣⁣
Web: https://brocast.cz

Odebírejte naše podcasty na YouTube, Apple Podcasts a Spotify. Je to zdarma.
Pokud se vám podcast líbil, napište nám pěknou recenzi a přihoďte 5* hvězdiček. Méně než 5* hvězdiček nebereme, tak je dejte třeba někomu jinému… 🙂🙏🏼

 

🌿 | AROHA
Naše značka přírodních vitamínů a doplňků: https://aroha.cz
Sledujte na Instagramu: @aroha.cz

 

👻 | OSOBNÍ IG PROFILY
Adam: @adamdunovsky
Tomáš: @tomasdunovsky
McLavin: @mclavin_photo

 

⚡️ | PARTNEŘI
Vydělávejte peníze online: https://winnersclub.cz
Srovnávač půjček a hypoték: https://kesh.cz
Marketingová agentura: https://viacaroli.cz

 

 

BROCAST
BROCAST
#30 - Jana Bilíková
Loading
/

Spustili jsme vlastní značku doplňků stravy