Nebudeme chodit kolem horké kaše… tento rozhovor byl prostě o jídle a cestování. Takže spoiler alert: dostanete hlad a budete chtít někam odletět, takže si ho pusťte, až budete zrovna svačit v taxíku cestou na letiště.
Naše pozvání přijala kreativní šéfkuchařka restaurací Ambiente – Jana Bilíková. Janča má za sebou celou řadu neuvěřitelných stáží v těch nejlepších restauracích z celého světa a tak jsme si mohli opravdu důkladně udělat hlad. Povídali jsme si o tom jak začínala a proč dokončovala práva, když věděla, že se jim nechce věnovat, o energii v kuchyni, jak přemýšlí nad novým jídlem, o Tomášovi Karpíškovi a restauracích Ambiente, o hodnotě Michellinského ocenění, výrazných osobnostech v gastronomii, Novém Zélandu a Izraeli… Prostě jsme tlachali u vína.
Další perfektní rozhovor. Moc nás to bavilo a jsme si jistí, že bude bavit i vás… Tak na zdraví a dobrou chuť.
🎧 | SLEDUJTE NÁS
Instagram: https://instagram.com/brocastcz/
YouTube: https://www.youtube.com/c/brocast
Web: https://brocast.cz
Odebírejte naše podcasty na YouTube, Apple Podcasts a Spotify. Je to zdarma.
Pokud se vám podcast líbil, napište nám pěknou recenzi a přihoďte 5* hvězdiček. Méně než 5* hvězdiček nebereme, tak je dejte třeba někomu jinému… 🙂🙏🏼
🌿 | AROHA
Naše značka přírodních vitamínů a doplňků: https://aroha.cz
Sledujte na Instagramu: @aroha.cz
👻 | OSOBNÍ IG PROFILY
Adam: @adamdunovsky
Tomáš: @tomasdunovsky
McLavin: @mclavin_photo
⚡️ | PARTNEŘI
Vydělávejte peníze online: https://winnersclub.cz
Srovnávač půjček a hypoték: https://kesh.cz
Marketingová agentura: https://viacaroli.cz